Середа, 22.01.2020, 19:52

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Панютинський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання
Новини
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Національна дитяча горяча лінія
Block title
Національна горяча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Березень » 18 » 18.03.2015 за планом роботи ліцею проведено перевірку виробничого навчання в навчальній групі К-120, учні якої здобувають професію «Кондитер
12:32
18.03.2015 за планом роботи ліцею проведено перевірку виробничого навчання в навчальній групі К-120, учні якої здобувають професію «Кондитер

18.03.2015 за планом роботи ліцею проведено перевірку виробничого навчання в навчальній групі К-120, учні якої здобувають професію «Кондитер».Тема заняття «Приготування дріжджового тіста безопарним способом. Булочка з заварним кремом».

На цьому уроці учні на практиці застосовували свої знання щодо технології приготування дріжджового тіста та виробів з нього; технологічних процесів, які відбуваються під час замішування, бродіння тіста та випікання виробів; особливостей приготування виробів з дріжджового тіста та вимоги до їх якості.

Під керівництвом майстрів виробничого навчання Хохлової О.Г., Файди Л.А. учні групи засвоїли всі етапи приготування кондитерського виробу: приготування тіста безопарним способом, порціонування, формування, розстоювання виробів із тіста, випікання.

Майстри виробничого навчання слідкували за дотриманням вимог технологічного процесу, гігієни та санітарії.

На заключному інструктажі майстри виробничого навчання підводили підсумки уроку, приймали роботи, вказували на помилки, а учні робили самоаналіз та радо дегустували свої вироби.

Смачного!

 

Переглядів: 289 | Додав: PPAL56
Copyright MyCorp © 2020
Поднять страницу в верх
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz